ISIScom

Újabb
szolgáltatási
területek!

Internet, IP TV és VoIP telefon szolgáltatásunk az alábbi településeken és azok közelében érhetők el: Szombathely, Sé, Torony, Dozmat, Bucsu, Gencsapáti, Gyöngyösfalu, Lukácsháza, Zanat, Nemesbőd, Vát, Vasszilvágy, Salköveskút, Vassurány, Vasasszonyfa, Kőszegpaty, Tömörd, Tanakajd, Táplánszentkereszt, Nemeskolta, Sorkifalud, Sorkikápolna, Sorokpolány, Kisunyom, Nárai, Ják, Kőszeg (Pogányvölgy), Újperint, Balogunyom.
Ha külterületen, vagy mások által ellátatlan területen szeretne Internet szolgáltatást vagy esetleg a telepített kamerákat megfigyelni, akkor hívja ügyfélszolgálatunkat a 94/900-900-as telefonszámon és segítünk a megoldásban.

Tárhely szolgáltatás

Ha Ön szeretné megismertetni vállalkozását, vagy önmagát a világgal, mindössze élnie kell a lehetőséggel, mivel Internet előfizetéssel rendelkező ügyfeleink számára rengeteg díjmentes szolgáltatást és kedvezményt biztosítunk. Használja ki a lehetőséget, hogy cégét az egész világban elegánsan és olcsón elérhetővé tegye. Ne felejtse el, egy jó domain és egy látogatott honlap az e-business alapja!

SZOLGÁLTATÁS MEGNEVEZÉSE Havi díj
TÁRHELY „A”    
1 GB SSD tárterület Saját domain név regisztrálása és fenntartása + 1 GB tárhely (WWW/FTP/MySQL/PHP/CGI/POP3/IMAP/SMTP és SPAM szűrés) 1 900,- Ft/Domain  
TÁRHELY „B”    
3 GB SSD tárterület
 
TÁRHELY „A” + 2 GB tárterület 2 200 Ft/Domain  
 
TÁRHELY „C”  
5 GB SSD tárterület
 
TÁRHELY „A” + 4 GB tárterület 3 200 Ft/Domain  
 
TÁRHELY „D”    
10 GB SSD tárterület
 
TÁRHELY „A” + 9 GB tárterület 4 900 Ft/Domain  
 
TÁRHELY „E”    
15 GB SSD tárterület 
 
TÁRHELY „A” + 14 GB tárterület 6 900 Ft/Domain  

Az árak a 27%-os ÁFA-t nem tartalmazzák.

Mikrohullámú Internet lefedettség

ISIS-COM Szolgáltató Kereskedelmi Kft.

9700 Szombathely, II. Rákóczi Ferenc u. 1.

Tel.: 94/ 900 - 900, Fax: 94/ 50-16-17

Kapcsolatfelvétel

Copyright © 2015. ISIS-COM. Minden jog fenntartva.