ISIScom

Újabb
szolgáltatási
területek!

Internet, IP TV és VoIP telefon szolgáltatásunk az alábbi településeken és azok közelében érhetők el: Szombathely, Sé, Torony, Dozmat, Bucsu, Gencsapáti, Gyöngyösfalu, Lukácsháza, Zanat, Nemesbőd, Vát, Vasszilvágy, Salköveskút, Vassurány, Vasasszonyfa, Kőszegpaty, Tömörd, Tanakajd, Táplánszentkereszt, Nemeskolta, Sorkifalud, Sorkikápolna, Sorokpolány, Kisunyom, Nárai, Ják, Kőszeg (Pogányvölgy), Újperint, Balogunyom.
Ha külterületen, vagy mások által ellátatlan területen szeretne Internet szolgáltatást vagy esetleg a telepített kamerákat megfigyelni, akkor hívja ügyfélszolgálatunkat a 94/900-900-as telefonszámon és segítünk a megoldásban.

IP alapú kamera rendszerek

IP alapú WiFi kamera rendszerek!
 
Cégünk az IP alapú videó megfigyelésre is kínál professzionális megoldásokat, kül- és beltérre egyaránt.

A magas színvonalú szolgáltatást tűztük zászlónkra, nem mellékesen az elérhető legjobb árral, így rendszereinket minden esetben egyéni igényekre szabva, a fenti elvárásoknak megfelelően állítjuk össze.

Már 2009-ben egy kiemelkedő fontosságú feladatra kaptunk megbízást a Szombathely Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatalától. A feladat az volt, hogy készítsük el a városi HotSpot rendszer mellé (melyet szintén cégünk készített és üzemeltet) a Fő térre egy mindenki által elérhető nyilvános, IP alapú vezeték nélküli hálózatban megvalósuló kamerarendszert.
A kihívás nagy volt, az eredmény pedig a csodálatos képek, és élő videók.
Kérem tekintse meg munkáink eredményét.
 
      
Természetesen a megvalósult rendszereink többsége zárt, magán rendszer, amik csak a megrendelő számára hozzáférhetők, és lényegesen nagyobb felbontásúak (akár FullHD felbontás feletti), mint a fenti linkeken láthatók, hiszen más célt szolgálnak.
A bűnmegelőzési céllal felszerelt kamerák egyik legfontosabb kritériuma, a nagyon nagy felbontású kép, hogy a rögzített videó alapján azonosíthatók legyenek a nem kívánatos személyek akár csak egy profi fotós képéről.

Sajnos a piacon kapható kész 50-100 ezer Ft-os analóg kamerával szerelt rendszerek, pont ezt a legfontosabb kritériumot nem tudják teljesíteni, sok esetben csak a hamis biztonságérzetet keltik, de amint "éles bevetés" van az eredmény katasztrofális. Az általunk szerelt kamerák felbontása többszöröse a hagyományos analóg kamerákénál, ami részletgazdag és használható felvételt eredményez, nagy területeken is.

   Ne habozzon, értékeink védelme nem halogatható!
   Kérjen részletes árajánlatot most!

Ha professzionális és kedvező árú megoldást szeretne,
az ISISCOM a partner
benne!
 
Térfigyelő kamerák, biztonsági kamerák
IP kamerák szolgáltatásai és költségei
Vezeték nélküli (WiFi) IP kamerák
Tesztelje élőben a legszebb IP kameráinkat
 

Mikrohullámú Internet lefedettség

ISIS-COM Szolgáltató Kereskedelmi Kft.

9700 Szombathely, II. Rákóczi Ferenc u. 1.

Tel.: 94/ 900 - 900, Fax: 94/ 50-16-17

Kapcsolatfelvétel

Copyright © 2015. ISIS-COM. Minden jog fenntartva.